SE CNC INTERNATIONAL & Service Engineering ima zadovoljstvo da objavi otvaranje novih regionalnih FANUC-Nezavisnih Centara za testove i Servis Centar za CNC sisteme i mašine. On se strateški nalazi u Sofiji, Republika Bugarska da opslužuje region Balkanskog poluostrva i Istočne Evrope.
Ovo je, zapravo jedna od prvih specijalizovanih FANUC-Nezavisnih Servis Centara na evropskom kontinentu. To je jedna od alternativa proizvođača bez kompromisa po pitanju kvaliteta ili pouzdanosti opreme firme FANUC.
Cilj nove kompanije je da ponudi svim velikim i malim inženjerskim kompanijama alternativni izvor autentičnih FANUC-rezervnih delova i usluga, koje nisu samo jedinstveni i pouzdani, već i sa konkurentnim cenama.
Firma nudi rezervne delove za FANUC, testiranje delova za FANUC, Oprema za popravku FANUC-delova i popravke kod klijenata, na licu mesta, širom Evrope za CNC alatne mašine, koje su opremljene Sistemom za CNC upravljanje FANUC.
Svi inženjeri su visoko kvalifikovani za rad sa FANUC-CNC opremom i poseduju dugo i veliko iskustvo u oblasti inženjeringa, sa odličnim znanjem održavanja i popravke FANUC - Kontroleri, Servo-upravljanja i Obrtnim pokretanjem.
Naši inženjeri su radili sa vodećim inženjering kompanijama u oblasti ekspertize i održavanja najsavremenijih CNC mašina. Aktivnost u istočnoj Evropi je usko povezana sa aktivnostima inzenjering sektorom za servis CNC: Service Engineering CNC Ltd, koji se nalazi u Velikoj Britaniji, gde je već pridobio visoko mesto u oblasti pružanja stručne, pouzdane i pristupačne stručne pomoći svojim klijentima. Osnovana je pre 22 godine, i poseduje glavne inženjere, koji imaju preko 30 godina iskustva u radu sa FANUC-CNC sistemima.
Glavni inženjeri ove kompanije, čak i danas nastavljaju sa svakodnevnim radom na sistemima FANUC i pogona za pokretanje, u Velikoj Britaniji. Oni rade u svom sopstvenim specijalizovanim FANUC Test i Servis Centru i imaju specijalna umenja u radu sa FANUC-CNC opremom.
Mi smo kvalifikovani da rešimo Vaše probleme sa CNC-Upravljanjem na Vašim mašinama, direktno u našem novom FANUC-Nezavisnom Centru za Testove i Servis Centru u Sofiji, i nudimo i ostale elektronske, električne i mehaničke usluga za CNC-mašina, putem našeg tima odličnih inženjera.

O nama

SE CNC International Ltd, je privlačna klijentima svojim punim asortimanom prvoklasnog Servisa FANUC opreme. Оd „ kvara” do „remonta” , samo jednim pozivom, mi ćemo uspeti da nađemo jedno brzo i optimalno rešenje ua sve Vaše potrebe u oblasti remontiranja opreme CNC FANUC.
Jedna brza reakcija na Vaše probleme – osigurava brz odgovor na ispravnosti u Vašim FANUC-sistemima.
Konkurentne cene
Sveobuhvatna ekspertiza – Mi remontiramo ploče za FANUC- sisteme za upravljanje, Vretenaste kontrolere, Servo upravljanje, Enkopdere itd.
Potpun test –kontrola rezervnih delova – Korišćenje preciznih tehnologija za dijagnostiku. Koje garantuju brzo otkrivanje defekata i proveravanje svih delova sistema.
Da li ste ustanovili, da servis inženjer nije nužan na svakom mestu, da bi rešio očigledan CNC problem u sistemu FANUC ?
Naš remontni centar je kompletno opremljen u punom obimu, za visoko profesionalno tehnološku dijagnostiku, remont, zamenu i vraćanje rezervnih delova do Vas. Sve što treba da učinite je, da nam ih pošaljete. Šta od toga može biti jednostavnije?
Ne gubi se vreme na izlišne posete.
Ne gubi se vreme za dijagnostiku kvara.
Maksimalna dijagnostička pouzdanost.
Minimalni boravak. Minimalni troškovi za vašu kompaniju.
Uklonite nesigurnost problema sa Vaših sistema FANUC, putem naše visoke tehnologije opreme za testiranje i dozvolite nam da to odmah učinim.
Da li zaista želite više?
Verujemo da nudimo uslugu koja je najbolja.
Proverite u praksi ono o čemu govorimo.


Oprema za testiranje / Rezervni delovi

FANUC- Test opreme - Januar 2011
Odeljak Servo pogon
FANUC Pogon & Motori1. Tiristor L - Tip, Servo Pojačavači & Motora
2. Tranzistora M - Tip Servo pojačavači & Motori Jednostruke &Dvostruke Osovine
3. DC - Vretenasti Pojačavači & Motori (svi vidovi)
4. AC - Tip Analogna Pojačavači i Motori. Jednostruke, dvokrevetne i Trostruke Osovine (svi modeli)
5. AS - S - Tip Servo motori i Pojačavači. Jednostruke, dvokrevetne i Trostruke Osovine (svi modeli)
6. AC Analogni vretenasti Servo Pojačavači & Motori (svi modeli) 6044
7. AC Digitalni vretenasti Servo Pojačavači & Motori (svi modeli) 6045
8. Alfa i S-Tip vretenasti Pojačavači & Motori


Upravljački sistemi
1. FANUC 3T / P kontroler
2. FANUC Kontroleri 6TA/6TV/6MV
3. FANUC OTA kontroler
4. FANUC kontroler STU
5. FANUC OTC kontroler
6. FANUC OTF kontroler
7. FANUC 10ТА kontroler
8. FANUC 11MAKontroler
9. FANUC 11TT kontroler
10. FANUC OTC / OTM Alfa kontroler
 

FANUC-Rom kopirač Modifikacija.
FANUC PG programski sistem 0,10,11,15


Potpuno funkcionalna i oprema za testiranje za FANUC CRT Jedinicu - mono, u koloru i grafičke kartice.
AC linearno pozicioniranje servo-motora enkodera.
Isporuka po narudžbi Fanuc aparata za test simulator.


Rezervni delovi za Fanuc

Molimo Vas, kliknite ovde, da biste videli naš on-line katalog.
Mi smo Vaš usputan magazin za rezervne delove za FANUC . Kao specijalisti za sisteme FANUC, mi možemo da Vam uputimo ponudu za Ploče, Vretenasti Pogon, Motore i za svaki rezervni deo za FANUC, koja se nalazi kod nas u magacinu, koji je veoma veliki. Imate li problema u pronalaženju rezervnih delova za starije generacije mašina CNC?
SE CNC International Ltd bi mogla biti odgovor za ono što Vam je potrebno. Nećete više tražiti deficitarne rezervne delove za FANUC, koje je prodaju na previsokim cenama. Mi Vas možemo snabdeti rezervnim delovima za FANUC, koje tražite.
Naši rezervni delovi su:
* Sa konkurentnim cenama;
* Brzo dostavljeni odmah nakon Vašeg javljanja.

Ne popravljajte Vaš pokvareni motor kod skupih profesionalaca, a da se pre toga ne konsultujete sa nama. Mi imamo velike zalihe korišćenih motora FANUC, na skladu ovde i tačno sada.


BEZBEDNOST
Naši kvalitetni rezervni delovi za FANUC su pouzdan izbor za Vašu kompaniju.
Svi naši rezervni delovi:
* Poseduju 3-mesečnu garanciju (objašnjeno u Uslovima i rokovima (English))
* Isporučuju se potpuno testirani.
Naš Remont Centar je opremljen sa najnovijim dijagnostičkim tehnologijama. Za naše kupce to znači:
* Ne postoji opasnost da rezervni delovi ne rade posle dostavljanja
* Nema više skupih prinudnih zastoja.
Za razliku od naših konkurenata, mi ne naplaćujemo za ekspresnu uslugu, zato što su svi poslovi izuzetno hitni.
Minimalni zastoj označava minimalne troškove za Vas.
Mi stalno napredujemo, razvijamo nove tehnike za rešavanje čak i najkompleksnijih problema FANUC. Ovo je odlična vest za Vase klijente.
SE CNC International Ltd će se nastaviti i u budućnosti sa novim istraživanjima i razvojem FANUC test-opreme, i tako investiramo u budućnost.
Ako želite neki rezervni deo za FANUC, molimo Vas da nas kontaktirate, jer imamo veliki izbor novih i polovnih delova.
Da li imate nepotrebne rezervne delove za FANUC? Mi kupujemo rezervne delove za FANUC - pošaljite nam svoju listu takvim rezervnim delovima.Service Engineering CNC Ltd.


Uslovi i Rokovi (English)