SE CNC INTERNATIONAL & Service Engineering are plăcerea de a anunţa deschiderea unui nou regional FANUC – Centru independent de testare şi reparaţii pentru CNC sisteme şi maşini. El este bazat strategic în Sofia, Bulgaria pentru a deservi regiunea Peninsulei Balcanice şi Europei de Est.
Acesta este dintre primele specializate cu adevârat FANUC – Centre independente de reparaţii din continentul Europei. Acesta reprezintă o alternativă pentru producător, fâră necesitatea de a face un comproomis cu calitatea sau credibilitatea echipamentului FANUC.
Obiectivul companiei noi înfiinţate este de a oferi tuturor companiilor de inginerie mari şi mici o sursă alternativă de FANUC – Piese de schimb şi servicii autentice, care nu numai ca sunt unice şi credibile, dar au şi preţuri competitive.
Compania furnizează Piese de schimb pentru FANUC, Testarea unor piese pentru FANUC, Echipament de reparaţii pentru FANUC – piese şi reparaţii ad hoc la client în întreagă Europa, de CNC maşini taiere metale, echipament cu FANUC-CNC Sisteme de administrare.
Toţi ingineri sunt foarte bine calificaţi pentru operarea cu FANUC-CNC echipament şi au o experienţă bogată de mulţi ani în domeniul ingineresc, posedă cunoştiiţe excelente în domeniul deservirii şi Reparaţiei de FANUC – Controleri, Servo administrare şi mişcări Spindle.
Inginerii noştri au lucrat cu unele companii conducătoare de construcţii de maşini în domeniul expertizei şi întreţinerii celor mai complexe maşini CNC.
Activitatea în Europa de Est este strâns legată de activitatea firmei Service Engineering CNC Ltd în Marea Britanie, unde aceasta ocupă o opoziţie afirmată în livrarea unor servicii profesionale, sigure şi accesibile clienţilor săi, fiind înfiinţată înainte cu 22 de ani, cu ingineri principali care posedă experienţă de mai mult de 30 de ani în domeniul Sistemelor FANUC-CNC.

Inginerii principali ai companiei şi acum continuă să lucreze zilnic asupra sistemele şi mişcările FANUC în Marea Britanie. Ei lucrează din propriul lor specializat FANUC – centru de testare şi reparaţii şi posedă abilităţi excepţionale de lucru cu utilaje FANUC CNC.
Noi suntem calificaţi de a rezolva problemele Voastre legate de CNC-Conducerea maşinilor direct din noul nostru FANUC – Centru independent de testare şi reparaţii din Sofia, oferind şi alte servicii electronice, electrice şi mecanice pentru CNC-maşini, prin echipă noastră de ingineri excelenţi.

Despre noi

SE CNC International Ltd, este atrăgătoare pentru clienţii prin ciclul întreg de primă clasă de FANUC deservire. De la „ defecţiunea” la „reparaţia”, printr-un telefon avem soluţia rapidă de încredere pentru toate necesităţile Voastre de reparaţii FANUC CNC.
O recţie rapidă la problemele Voastre care asigură un răspuns prompt pentru defecţiunile ale sistemelor Voastre FANUC. Preţuri competitive.
Expertiză largă - Facem reparaţii la Plăci pentru sisteme de control FANUC, Controleri Spidel, Servo mişcări, Encodere, etc.
O testare de control completă a pieselor - Folosirea unor tehnologii precize de diagnostificare, care garantează descoperirea rapidă a defectelor şi testarea tuturor pieselor.
Aţi constatat că nu întotdeauna este necesar un inginer de deservire pe loc pentru a rezolva o problemă evidentă FANUC CNC?
Centrul nostru de reparaţii este complet amenajat pentru diagnostificarea profesională tehnologică, reparaţie, înlocuire şi întoarcere a pieselor la Dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceţi este de a le trimite la noi. Ce ar putea fi mai simplu ?
Nu este pierdut timp pentru vizite inutile.
Nu este pierdut timp pentru diagnostificarea defecţiunii.
Credibilitate de diagnostificare maximă.
Şedere minimă. Cheltuieli minime pentru compania Dumneavoastră.
Înlăturaţi insiguranţa provenită din problemele cu sistemele Voastre Fanuc, prin echipamentul nostru de testare de tehnologie ridicată, permiteţi – ne să realizăm aceasta imediat.
Întrădevăr doriţi mai mult ?
Suntem convinşi că Vă oferim cea mai bună deservire.
Convingeţi-Vă practic în cuvintele noastre.


Echipament de testare / Piese de schimb

Fanuc- Echipament de testare – Ianuarie 2011
Secţiunea Servo mişcare
Fanuc Mişcări & motoare


1. Tranzistor L – Tip Servo amplificător & motor
2. Tranzistor М – Tip Servo amplificătoare şi motoare axe Unice & Duble
3. DC - Spindel amplificătoare şi motoare (toate tipurile)
4. АС – Tip amplificător şi motoare analogice. Axe unice, duble & triple (toate modelele)
5. АС – S – Tip Servo amplificătoare şi motoare. Axe unice, duble & triple (toate modelele)
6. АС Servo amplificătoare şi motoare analogice Spindle (toate tipurile) 6044
7. АС Servo amplificătoare şi motoare digitale Spindle (toate tipurile) 6045
8. Alfa şi S – Tip amplificătoare şi motoare Spindle


Sisteme de control
1. Fanuc 3Т / М Controler
2. Fanuc 6ТА/6ТВ/6МВ Controleri
3. Fanuc ОТА Controler
4. Fanuc ОТВ Controler
5. Fanuc ОТС Controler
6. Fanuc OTF Controler
7. Fanuc 10ТА Controler
8. Fanuc 11МА Controler
9. Fanuc 11ТТ Controler
10. Fanuc OTC/OTM Alfa Controler

Fanuc Rom copiator, modificare.
Fanuc PG sistem de programare 0,10,11,15

Un echipament complet funcţional de testare pentru Fanuc CRT noduri – plăci mono, colorate şi grafice.
AC encoder de poziţionare lineară pentru servo motor.
Livrare la comandă pentru FANUC aparatură de simulare şi testare.


Piese de schimb pentru Fanuc

Vă rugăm să apăsaţi aici, pentru a vedea catalogul nostru online.
Noi suntem magazinul pe drumul Vostru pentru Piese de schimb FANUC. În calitatea de specialişti de sistem FANUC , Vă putem pezenta ofertă pentru Plăci, mişcări Spindle, Motoare şi orice piasă de schimb FANUC, disponibilă în depozitul nostru care nu are dimensiuni prea mari.

Aveţi greutăţi la găsirea unor piese de schimb pentru maşini CNC din generaţiile mai vechi?
SE CNC International Ltd ar putea fi răspunsul pentru cea ce căutaţi. Nu veţi mai căuta piese de schimb FANUC deficitare, vândute la nişte preţuri excesive. Noi Vă putem aproviziona cu piesele de schimb FANUC căutate de Dumneavoastră.

Piesele noastre de schimb sunt:
* Cu preţuri competitive;
* Livrate rapid imediat după telefonul Dumneavoastră.

Nu reparaţi motorul Vostru defectat la specialişti scump plătiţi, până când nu luat legătură cu noi. Avem disponibilităţi mari de motoare Fanuc, disponibile aici şi chiar acum.

SIGURANŢĂ
Piesele noastre de schimb de calitate pentru FANUC sunt alegerea de încredere a companiei Dumneavoastră.
Toate piesele noastre de schimb:
* Au o garanţie de 3 luni (subiect al Condiţii şi termeni (English))
* Sunt livrate după ce au fost testate complet.
Centrul nostru de reparaţii este amenajat în conformitate cu celor mai noi tehnologii de diagnostificare. Pentru clienţii noştri aceasta înseamnă:
* Nu există pericolul că piesele noastre de schimb nu vor funcţiona după livrarea
* Nu vor mai fi şederi scumpe mandatorii.
Spre deosebire de concurenţii noştri noi nu percepem taxă pentru serviciile exprese, pentru că toate activităţile sunt urgente.
Şederile minime mandatorii înseamnă cheltuieli minime pentru Dumneavoastră.
Noi progresăm continuu, dezvoltăm tehnici noi pentru soluţionarea chiar şi a celor mai încurcate probleme FANUC. Această este o ştire excelentă pentru Voi, clienţii.
SE CNC International Ltd va continua şi în viitor să se ocupe cu noi Cercetări şi Dezvoltări pentru echipament de testare FANUC, investind în viitorul.
Dacă doriţi orice piesă de schimb Fanuc, Vă rugăn să luaţi legătură cu noi, întrucât noi dispunem de o gamă largă de piese de schimb noi şi folosite.
Aveţi piese de schimb Fanuc care nu Vă trebuie ? Noi achiziţionăm piese de schimb pentru Fanuc – Vă rugăm să ne trimiteţi lista acestor piese.Service Engineering CNC Ltd.


Condiţii şi termeni (English)